Houd Me Vast

‘Houd Me Vast’ Relatie twee-daagse met Relaties & Co.

Op een prachtige locatie op de Veluwe

26 & 27 februari 2016

Het Houd Me Vast programma is een intensieve training waarin je als partners met elkaar in gesprek gaat over de patronen in je relatie, over wensen en behoeften, over oude pijn en over intimiteit en verbinding.

Twee dagen met elkaar uit de dagelijkse routine, en in een ontspannen omgeving onder begeleiding van twee ervaren therapeuten werken aan al deze thema’s.

‘Houd Me Vast’ is nadrukkelijk een training, en dus zeker geen (groeps)therapie. In de groep krijg je uitleg en theorie van de trainers. Alle oefeningen doe je samen met je partner, met alle privacy die daarvoor nodig is. Je hoeft hierover niets met de groep te delen, en er is veel ruimte om vragen privĂ© aan de trainers te stellen.

Uiteraard moeten jullie daarbij goed verzorgd worden. Het prachtige Hotel Sterrenberg zal jullie daarom volledig in de watten leggen. Jullie verblijven in een tweepersoons kamer; lunches, diner, ontbijt en tussendoortjes zijn inbegrepen. Het hotel beschikt over een sauna en zwembad en bevindt zich aan de rand van natuurgebied de Veluwe.

Praktische informatie:

Kosten: 750,- per stel, ex. BTW, inclusief overnachting en eten/drinken

Data: vrijdag 26 februari 9.00 uur t/m zaterdag 27 februari 17.30 uur

Locatie: Boutique Hotel Sterrenberg, Houtkampweg 1, 6731 AV Otterlo

Inschrijven: stuur een mail met naam en adresgegevens (factuuradres) naar info@relatiesenco.nl. U krijgt dan een factuur voor de training. Bij betaling van de training is uw inschrijving definitief en uw plekje verzekerd.

Annulering: Bij annulering tot 2 weken voor aanvang rekenen wij 50% van het totaalbedrag door. Bij annulering tot 1 week voor aanvang 75%, bij annulering vanaf 3 dagen voor aanvang 100%.