Basis GGZ

Kortdurende therapie bij een gediagnosticeerd probleem

Basis GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg) is de psychologische zorg die vroeger eerstelijnszorg genoemd werd. Het gaat om therapie voor milde tot matige klachten, waarbij wel sprake moet zijn van een diagnose. Basis GGZ wordt door uw huisarts geïndiceerd. De huisarts geeft daarbij tevens aan hoe lang het therapie traject zou moeten zijn.

AANMELDEN

Relaties & Co. werkt met de ‘best practice‘ protocollen bij verschillende diagnoses. Wij hebben speciale expertise in huis op een aantal gebieden: ADHD (o.a. ervaring als hoofd polikliniek ADHD), PTSS (getraind als EMDR-therapeut), angststoornissen en depressie.

Bij Relaties & Co. geloven we niet in individuele problemen. Als u ergens last van hebt, zijn er altijd mensen om u heen die daar ook mee te maken hebben. Mensen die u helpen of die het u juist moeilijk maken; die met u meeleven of meelijden. Wanneer belangrijke anderen betrokken worden bij de behandeling, heeft die behandeling een grotere kans van slagen. Wij zullen u daarom altijd vragen uw partner, een familielid of een goede vriend mee te nemen naar de therapie.